A lufi posta önmagában, nappali körülmények között is szép látvány, de immár sötétben is élvezhető egy pici LED izzó és egy gombelem segítségével! Az elem 8-10 órán át gondoskodik a világításról, anélkül, hogy kárt tenne a lufiban. A LED pedig egy olyan speciális izzó, amely nem forrósodik fel, mindössze világít, és ezzel gyönyörű, sejtelmes fényt ad a lufiknak.

Az így felengedett léggömbök éjszaka csodálatos látványt nyújtanak, derengő csillagokként ragyogják be az eget.

Olyan különleges léggömb típust viszünk hozzá, amely elbírja az exkluzív látványt eredményező „plusz” terheket is a képeslapok mellett. Így tehát ha valaki éjszaka szeretné megtartani a rendezvényt, a világító léggömbök hangulatossá és gyönyörűvé teszik az estét!

Villogó LED-es lufik

A lufiposta szolgáltatásait folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, hogy mindig tudjunk újdonsággal szolgálni megrendelőinknek.

A villogó led-es lufik ugyanúgy készülnek, mint a sima LED-es léggömbök. A léggömbökbe egy villogó LED-et teszünk, ami a lufi színét felerősítve ragyog / villog.

Természetesen többféle színű és méretű lufi közül lehet választani, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt vagy a rendezvény stílusához illőt.

Az izzó lufiba helyezése teljesen veszélytelen, a LED és az elem sem forrósítja fel a körülötte levő léggömböt, nem tud kigyulladni.

héliummal töltött lufikat egy-időben engedik fel a vendégek, majd csodálhatjuk a sötétben együtt villogó és távolodó színes gömböket.

Feledhetetlen éjszakai látványosság lesz, amikor a színesen villogó héliumos lufik egyszerre szállnak az égbe, majd még percekig láthatjuk őket, amíg eltűnnek az éjszakai égbolton.

A villogó LED-es léggömbök is kérhetők lufipostával, mert könnyen elbírják a szalagjukra kötözött képeslapokat.

Léggömb felengedés szolgáltatásunk megrendelhető Magyarországon belül bárhova.


Ajánlatkérés