A léggömbök kihagyhatatlan kellékei a rendezvényeknek, zsúroknak, esküvőknek. Csodálatos látványt nyújt a sok színes lufi dekorációként felhasználva az esküvői asztal körül, vagy éppen egy léggömb felengedés során, amikor az összes vendég egyszerre engedi el kezéből a léggömböt tartó szalagot. Még emlékezetesebbé tehetjük az esküvőt, születésnapot, vagy céges rendezvényünket, ha a színek kiválasztása mellett a léggömböket is feliratoztatjuk.

Képzeld csak el, hogy esküvőd dátumával és a nevetekkel díszített léggömbök fogadják a vendégeket, esetleg a szülinapját ünneplő párod kap saját évszámával, a róla készült grafikával dekorált léggömb csokrot. Biztosan mindenki számára emlékezetes marad az ünnepség.

Vállalkozásod számára sem utolsó, ha a promóció, vagy rendezvény idején a gyerekek / vendégek a céged emblémájával díszített lufikat viszik a kezükben és még rengeteg embernek fogják hirdetni az általad szervezett eseményt.

A Lufiposta szolgáltatásai között is megtalálható a léggömbök emblémázása, így a nálunk vásárolt lufiposta vagy léggömb felengedés szolgáltatásunk mellé is választhatnak a megrendelők egyedi mintával, szöveggel díszített dekorációs lufikat is.

Léggömb emblémázás

A megrendelő feladata mindössze annyi, hogy egy nyomdai minőségű grafikát küld el részünkre, valamint kiválasztja, hogy milyen színű léggömbökre, milyen színek felhasználásával kerüljön fel a minta.

Sokan nincsenek tisztában, mit vár el a nyomda a grafika leadásakor, ezért leírjuk a főbb szempontokat: A nyomdai minőségű képeknek minimum 300 dpi felbontásúaknak kell lenniük, mert ennél kisebb méret esetén kockás, pixeles lesz a fotó. TIF vagy PDF formátumban szükséges elküldeni a képeket, mert a nyomda ezt a formátumot tudja kezelni.

Természetesen, ha gondot okoz a grafika nyomdai minőségű elkészítése, akkor ezt helyetted megoldja a nyomda, azonban azzal számolnod kell, hogy ez plusz költségekkel jár és a rendezvény időpontja előtt jóval meg kell rendelned a szolgáltatást, mert a nyomda tervezési ideje akár több hét is lehet.

A lufik emblémázásának költségei több összetevőből állnak össze a nyomdai előkészítésen túl. A rendelés előtt el kell döntened, hogy a léggömb mindkét oldalára kerüljön minta, vagy csak egy oldalra. Fontos azt is eldöntened, hogy hány színt használjunk fel a nyomáshoz. Választhatsz egy, kettő vagy négy szín közül, a grafikának megfelelően.

Kérd ajánlatunkat még ma, válaszd az ajánlatok között egyéb szolgáltatás és írd meg hány darab léggömböt szeretnél emblémáztatni. Felvesszük veled a kapcsolatot és pontosítjuk az adatokat. 


Ajánlatkérés