Egyszerű fánk dekoráció lyukas lufiból lépésenként

fánklufi készítés

Ki ne szeretné a fánkot! Nemcsak farsang idején imádjuk, hanem ebéd mellé, vagy nasinak. A gyerekek is szeretik, főként azokat, melyek színes mázzal bevontak, cukorszórásosak, esetleg többféle módon töltöttek.

Akár egy parti témájának is lehet az alapja, de elég ahhoz is, hogy vidám mosolyt csaljunk gyermekünk arcára. Mai cikkünkben a fánkokat keresztezzük a lufikkal, így biztos lesz a siker.

Részletek

Extra vidámság otthoni karantén idején

parti otthon karantén alatt

Az elmúlt néhány nap, melyet otthon töltöttünk a koronavírus járvány miatt, bizony már sok kisgyermekes szülőnek feladta a leckét. Kezdenek elfogyni az ötletek, mivel üthetnénk agyon a felszabadult időt, hogyan kössük le a gyerekek figyelmét, miközben a feladatok ott sorakoznak.

Részletek

Régi magyarországi lufis fotók a Fortepan archívumából

Úttörő-felvonulás, 1959

Ahogyan a lufikról napjainkban a különféle családi események, születés- és névnapok, céges rendezvények jutnak legelőször az eszünkbe, úgy régen sem volt ez másként: a léggömbök a 20. század Magyarországán is elmaradhatatlan dekorációs kellékei voltak az ünnepségeknek, báloknak és persze nem utolsósorban az állami felvonulásoknak.

Részletek

Különleges esküvői fátyol léggömbökkel

léggömb_esküvői_fátyol

A 2019-es párizsi Haute Couture divathét alkalmából a bemutatott esküvői ruhák között akadt egy igazán különleges darab is, mely szorosan kapcsolódik a héliumos lufikhoz. A rengeteg csodaszép, vakítóan fehér modell között feltűnt egy gyönyörű vállnélküli darab, mely halvány rózsaszín betétekkel bolondította meg a fehér, hatalmas abroncsos ruhát.

Részletek

Egy különleges randevú különleges kellékkel

Már a cím is biztosan mindenkiben meglepő ötletek és képek végtelen sorozatát indítja el. Milyen lenne, hol és mi történne egy furcsa, rendkívüli, kalandos randevún? A részleteket rátok bízzuk, engedjétek szabadon a fantáziátokat, és készítsetek egy minden ízében különleges tervet!

Részletek

A korlátlan kincsestár titkai

Mindannyian ismerjük a legegyszerűbb díszítőelemet, amivel pillanatok alatt színessé varázsolhatjuk vagy ünnepi ruhába öltöztethetjük környezetünket. Alig pár találat, és már meg is van: ez a trükkös kellék bizony a lufi, ami szédületes, de mindig tud újat mutatni.

Részletek