A korlátlan kincsestár titkai

Mindannyian ismerjük a legegyszerűbb díszítőelemet, amivel pillanatok alatt színessé varázsolhatjuk vagy ünnepi ruhába öltöztethetjük környezetünket. Alig pár találat, és már meg is van: ez a trükkös kellék bizony a lufi, ami szédületes, de mindig tud újat mutatni.

Részletek

Lifehack megoldások lufiból

Ha rendszeresen böngészed a különböző videómegosztó oldalakat, biztosan belefutottál már Te is napjaink igen népszerű lifehack videóiba. Ezek azok a rövid videók, amikből olyan trükköket, ötleteket tanulhatsz meg, amik könnyebbé tehetik a mindennapjaidat. A variációk tárháza gyakorlatilag végtelen, a témák pedig olyan széles skálán mozognak, hogy a lyukas zokniktól kezdve egészen a szívószálakig ma már mindent tudsz okosan hasznosítani.

Részletek

Egy örökzöld, de mindig megújuló díszlet

Biztos, hogy mindenki szívesen gondol vissza arra az elbűvölő élményre, amikor szilveszterkor, baráti, céges rendezvényen vagy esküvőn színes lufik rengetegéből kialakított izgalmas díszlet szereplőjeként élte meg az ünnepet. Csak néhány kreatív ötletre van szükség, hogy teljesen egyedi megjelenésű helyszínt alakítsunk ki, ami így rögtön felhőtlen vidámsággal töltődik meg. Szinte bármilyen színt választhatunk, amit akár izgalmas mintás darabokkal is variálhatunk. Készíthetünk ajtót, kaput, virágot, állatformát, tornyot, bármit, amit csak el tudunk képzelni.

Részletek

Héliumos lufi házilag - Biztos ötlet?

Semmi kétség nem fér hozzá, napjainkban egyre nagyobb keletje van a házilag, kézzel készült dolgoknak, egyáltalán nem mindegy azonban, hogy minek állunk neki saját kezűleg. Az ünnepeknél maradva jó választás lehet, ha kézzel készült ajándékkal lepjük meg az ünnepeltet, hiszen ennek eszmei értékét össze sem lehet hasonlítani a legdrágább, boltokban kapható tárgyakéval. 

Részletek