Lufit az esküvőre? IGEN!

Egy pár életében nagyon fontos momentum az, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. Akár meghitten, szűk körben, akár világra szóló lakodalom kíséretében ünneplik az egybekelésüket. A lufiknak nagy hasznát vehetik az esküvő előtt, a ceremónia alatt és természetesen a lagzi közben is. Íme néhány remek ötlet, hogy dobhatja fel a nagy napot pár léggömb! 

Részletek

Lufi nélkül nem ünnep az ünnep!

Kisgyerekként mi sem természetesebb annál, hogy a szülinapi zsúrunkra színes lufikkal várjuk a barátainkat, hiszen amellett, hogy feldobják az ünnepség helyszínének látványát, játéknak sem utolsók. Felnőttként aztán hajlamosak vagyunk megfeledkezni a szülinapi lufidekorációról, s csak akkor jut eszünkbe, ha a csemeténknek szervezünk bulit. Pedig senki nem lehet túl öreg ahhoz, hogy lufikkal dobja fel a születésnapját - már csak azért sem, mert egészen különleges lufik közül válogathatunk. Te láttál már például LED-es lufit? Itt az ideje, hogy ezt is megismerd! 

Részletek

Céges bulik és ledes lufik

Elérkezett az év végi céges rendezvények ideje. Minden vállalkozás ezekben a napokban összehívja a kollégákat és közösen ünneplik meg az adott évben elért sikereket. Ilyenkor mindenki a kitüntetésekre, a prémiumokra és a közös vidám pillanatokra vár, valamint fényűző, emlékezetes vacsorára.

A céges rendezvények megszervezése nagyobb vállalkozások esetében általában a marketing csoport feladata, számukra mindig kihívás újabb és újabb ötletes megoldásokkal előállni. Általában a rendezvény helyszín dekorációjához léggömböket használnak. A cég megjelenésével összecsengő, vagy a hangulathoz illő színű lufikat helyeznek el, főként a bejárat, illetve a színpad környékére. 

Részletek

Lufirobbantás, óriás lufik

Az esküvő az ifjú pár számára felejthetetlen élmény. Életük végéig emlékezni fognak azokra a pillanatokra, amikor kimondták a boldogító igent. A lakodalom és a vacsora vidám eseményei szintén belevésődik emlékezetükbe, de nemcsak az övékbe, hanem a meghívott vendégek is még évekig mesélik a történéseket. Tegyük még inkább emelkedetté a pillanatot és válasszuk a lufirobbantás és az óriás lufik nyújtotta különleges élményt. 

Részletek

Extrém lufi szobrok

Elképesztő ötletesség és kreativitás jellemzi azokat a lufi hajtogató művészeket, akik extrém lufiszobrokat készítenek. Fantáziájuk nem ismer határokat és az általuk megálmodott alkotások életre is kelnek kezük munkája által. Szinte már nincs olyan téma, amit ne dolgoztak volna fel. Elsősorban persze a gyerekek által közkedvelt mesefigurák készítésével foglalatoskodnak, dekorációkat készítenek rendezvényekre, céges márkák számára. 

Részletek