Egy örökzöld, de mindig megújuló díszlet

Biztos, hogy mindenki szívesen gondol vissza arra az elbűvölő élményre, amikor szilveszterkor, baráti, céges rendezvényen vagy esküvőn színes lufik rengetegéből kialakított izgalmas díszlet szereplőjeként élte meg az ünnepet. Csak néhány kreatív ötletre van szükség, hogy teljesen egyedi megjelenésű helyszínt alakítsunk ki, ami így rögtön felhőtlen vidámsággal töltődik meg. Szinte bármilyen színt választhatunk, amit akár izgalmas mintás darabokkal is variálhatunk. Készíthetünk ajtót, kaput, virágot, állatformát, tornyot, bármit, amit csak el tudunk képzelni.

Részletek

Héliumos lufi házilag - Biztos ötlet?

Semmi kétség nem fér hozzá, napjainkban egyre nagyobb keletje van a házilag, kézzel készült dolgoknak, egyáltalán nem mindegy azonban, hogy minek állunk neki saját kezűleg. Az ünnepeknél maradva jó választás lehet, ha kézzel készült ajándékkal lepjük meg az ünnepeltet, hiszen ennek eszmei értékét össze sem lehet hasonlítani a legdrágább, boltokban kapható tárgyakéval. 

Részletek

Milyen az idei lufitrend? Mutatjuk!

Szerencsére az ma már egyáltalán nem számít újdonságnak, hogy egy esküvőt, egy szülinapi bulit vagy akár egy kettesben eltöltött romantikus estét lufikkal dobjunk fel, hiszen egyszerűen varázsolhatunk nagyszerű hangulatot a léggömbökkel. Ma már szinte leírhatatlan mennyiségű formából, színárnyalatból és lufi típusból választhatunk, az pedig, hogy mikor melyik számít a legmenőbbnek, időről-időre változik.

Részletek

Lufit az esküvőre? IGEN!

Egy pár életében nagyon fontos momentum az, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. Akár meghitten, szűk körben, akár világra szóló lakodalom kíséretében ünneplik az egybekelésüket. A lufiknak nagy hasznát vehetik az esküvő előtt, a ceremónia alatt és természetesen a lagzi közben is. Íme néhány remek ötlet, hogy dobhatja fel a nagy napot pár léggömb! 

Részletek