Életre kelt léggömb dekorációk

balloondancer

A léggömbökkel történő dekoráció bármilyen rendezvényen megállja a helyét. Egy kis eszköz segítségével most még életre is kelthetőek kreációink. Bár a színes léggömbök így is vonzzák a tekintetet, egy kis trükkel még ütősebb lesz a díszítés.

Részletek

Hogyan ünnepeljük a ballagást Covid-19 idején?

ballagás

Ahhoz, hogy a koronavírus terjedését visszaverjük, háttérbe kell szorítanunk a társas érintkezéseket. A ballagás egy életre szóló élmény, melytől most a rendkívüli helyzet sok diákot megfoszt. Tegyük emlékezetessé gyermekeink számára mégis ezt a napot. Ötleteink segítenek ebben.

Részletek

4 izgalmas lufidekorációs ötlet nemcsak szülinapra

lufi szivárványkapu

Szinte elképzelhetetlen a gyerekzsúr dekorációja léggömbök nélkül. Valójában életkortól függetlenül szinte mindenki szereti a lufikat, így érdemes színes léggömbökkel díszíteni a bulik, partik helyszíneit is. 4 izgalmas ötletet mutatunk be mai cikkünkben.

Részletek

Egyszerű fánk dekoráció lyukas lufiból lépésenként

fánklufi készítés

Ki ne szeretné a fánkot! Nemcsak farsang idején imádjuk, hanem ebéd mellé, vagy nasinak. A gyerekek is szeretik, főként azokat, melyek színes mázzal bevontak, cukorszórásosak, esetleg többféle módon töltöttek.

Akár egy parti témájának is lehet az alapja, de elég ahhoz is, hogy vidám mosolyt csaljunk gyermekünk arcára. Mai cikkünkben a fánkokat keresztezzük a lufikkal, így biztos lesz a siker.

Részletek