Céges partihoz ajánljuk

céges party

A céges rendezvények dekorációja minden alkalomra eltérő lehet. Léggömbök segítségével színesíthetitek meg az iroda hangulatát a különböző alkalmakkor. Nézzük milyen eseményekre ajánljuk a lufikat.

Részletek

Mit ünneplünk a babaváró partin?

babaváró parti

Egyre divatosabb hazánkban is babaváró partik szervezése. Nem hallottál még erről az eseményről? Olvasd tovább cikkünket, melyben a dekorációról, a meghívottakról és még sok egyébről tájékozódhatsz.

Részletek

2021 léggömb dekorációs trendjei

lufi trend 2021

Már lassan az év felénél járunk, viszont a vírushelyzet miatt csak nemrég lehet újra rendezvényeket szervezni, így a léggömb dekorációk elkészítése is most válik aktuálissá. Nézzük az idei trendeket.

Részletek

Gyere és tanuld meg a lufihajtás trükkjeit!

lufihajtógató tanfolyam

A léggömb az egyik leginkább kedvelt látványosság bármilyen rendezvényen, eseményen a gyerekek körében. A különböző formákra hajtogatott lufik ellenálhatatlanok számukra. Gyere és tanuld meg Te is a lufihajtás trükkjeit a legjobbaktól.

Részletek

Ballag már a vén diák...

ballagás lufival

A diákok nagy örömére, idén már szervezhetőek ballagások, így várhatóan a május végén, június hónapban az ország több középiskolájában szerveznek búcsúztatókat a ballagók számára. Milyen ajándékkal lephetjük meg a "vén diákot"? Erre keressük ma a választ.

Részletek