Tudd meg, hogy készül a lufi boltív

lufi boltív készítése

Rengeteg esemény során láthatunk szebbnél szebb lufiból készült íves kapukat, melyek dekorálják a helyszínt. Ha szeretnél Te is hasonlót készíteni, akkor olvasd el cikkünket.

Biztosan sok kérdés felmerül benned, amikor a lufikapu készítésére gondolsz. Vajon szükséged lesz héliummal töltött léggömbökre? Milyen méretű lufikat kell használnod? Hány lufit kell összeraknod? És még egy csomó más...

Részletek

Felejthetetlen lakásavató buli receptje lufikkal

lakásavató buli

Hasznát veheted tippjeinknek, ha most készülsz lakást vásárolni és barátaidat, családodat egy igazi lakásavató bulival szeretnéd megörvendeztetni.

Elmondhatatlan öröm a lakásvásárlás, főleg akkor, ha éppen az első kis otthonodat szerezted meg. Ugye milyen jó érzés beköltözni és azt mondani, "Igen, itthon vagyok"! Oszd meg örömödet másokkal is, szervezz lakásavató bulit.

Részletek

Halloween-i parti dekoráció nemcsak lufival

halloween parti dekoráció

Sokak számára október 31.-e és november 1.-e igazán nehéz időszak. A Halottak Napja hazánkban az elhunyt szeretteinkre való emlékezéssel telik, azonban a külföldi szokások nálunk is éreztetik hatásukat, hiszen egyre többen szerveznek halloween partit. Mi is összegyűjtöttünk néhány ötletet a buli dekorálásához.

Részletek

Őszi hangulatú esküvők dekorációi

őszi esküvői dekor ötletek

Az idei ősz nem feltétlenül kedvez a házasulandóknak, hiszen a vírushelyzet miatt egyre nehezebb megszervezni az eseményeket, a meghívottak száma szintén folyamatosan változhat. Ennek ellenére sokan mégis megtartják a ceremóniát, számukra hoztunk néhány érdekes dekorációs ötletet.

Részletek

Jókívánságok ifjú házasoknak, kicsit másként

jókívánság lufipostával

Szeretnéd személyesebbé tenni az ifjú pár köszöntését, nekik szánt jókívánságaidat? Néhány ötlettel szeretnénk új dimenziókat mutatni ezen a téren számodra.

Az esküvői jókívánságok általában a sablonos képeslapokon olvasható idézetekből állnak, esetleg néha személyesebb hangvételűek, de néhány sornál nem több egyik sem.

Részletek

Esküvői háttér dekoráció lufiból

esküvői háttér dekoráció

Az esküvő felejthetetlen esemény nemcsak az ifjú pár számára, hanem a meghívottak életében is mély nyomot hagy. A külsőségek, a látvány igen fontos része az egész ceremóniának, így nagy körültekintéssel kell megválasztani a dekorációt. Erre a célra rengeteg lehetőséget kínálnak a léggömbök, néhány ötletet itt olvashatsz.

Részletek