Az égbe szökő színes léggömb kavalkád felejthetetlen látványosság, amely minden rendezvény, ünnepi esemény nagyszerű és vidám eleme lehet. A klasszikus léggömb röptetés mellett azonban cégünk lufi posta szolgáltatást is kínál azok számára, akik még különlegesebbé szeretnék tenni a családi vagy céges eseményt.

Mi is az a lufi posta pontosan?

Lufi PostaA lufi posta a „normál” léggömb felengedés egy ötletes adalékkal kiegészített változata, amelynél minden egyes léggömb zsinórjára egy képeslapot kötözünk, és azokkal együtt engedjük fel (engedik fel a vendégek) a lufikat. A lufi postát leggyakrabban esküvőkön alkalmazzák, de egyéb rendezvényeken is szórakoztató érdekesség lehet.

A képeslapok előre meg vannak címezve és bélyeggel ellátottak, a vendégek mindegyikre egy felajánlást, jó cselekedetet írtak az ifjú pár számára (például porszívózás, fűnyírás, bevásárlás az ifjú pár helyett, vacsorameghívás, stb.). Fontos, hogy mindenki olvashatóan írja alá.

A színes lufikra kötözött képeslapok serege nagyszerű látvány, amikor útnak indul a szél szárnyán... És amelyik léggömb által „feladott” képeslap végül visszaérkezik a címzettekhez, az azon szereplő ígéret beváltható a felajánlónál.

Mindebben a mi munkánk:

  • Képeslapok elkészítése, igény esetén egyedi grafikával
  • Képeslapok megcímzése és felbélyegzése
  • Lufik feltöltése héliummal (ezt a helyszínen végezzük)
  • Lufik szalagra kötése

 

Az általunk használt léggömbök:

Környezetbarát (latex anyagú) lufikat használunk, amelyeket a hosszabb élettartam érdekében tartósító zselével kezelünk igény esetén. A léggömböket a helyszínen fújjuk fel.

Amennyiben esti látványelemként szeretnéd a lufi posta szolgáltatást igénybe venni, egy különleges léggömb típust tudunk ajánlani. Ezek nagyobb méretűek a normál lufiknál, hogy elbírják az exkluzív látványt eredményező „pluszokat” is a képeslapok mellett.

Világító léggömb: A lufi posta önmagában, nappali körülmények között is szép látvány, de immár sötétben is élvezhető egy pici led izzó és egy gombelem segítségével! Az elem 8-10 órán át gondoskodik a világításról.

A lufi posta szolgáltatás Magyarország területén bárhová megrendelhető.


Ajánlatkérés