Minden ami latex/gumi vagy fólia lufiból megvalósítható. Héliumos és levegővel töltött, mintás, egyszínű, de akár világító ledes lufik.

Luficsokrok, lufikapu, életnagyságú lufipár, lufiszívek, lufi oszlop, lufi virágok, felhők, gyöngyív, óriás lufik fotózáshoz vagy dekorációnak.

Válassz általános ajánlatunkból vagy küldj fotót a választott dekorról és mi elkészítjük.

Lufijaink nemcsak lufi felengedésre vagy lufi postára alkalmasak, hanem tökéletes megoldások lehetnek, ha egyedi dekorációt szeretnél!

A színes lufidekoráció bármilyen rendezvény hangulatát fel tudja dobni! A lufidekoráció tökéletes választás többek között gyerekrendezvényekre, kerti party-kra, szülinapi zsúrokra, esküvőkre vagy céges rendezvényekre.

Nálunk többféle színből, anyagból és méretből válogathattok, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt és a rendezvény hangulatához illőt. Nagy választékunknak köszönhetően, biztosan megtaláljuk nektek azokat a lufikat, amelyek leginkább illenek majd a rendezvény hangulatához és színvilágához. Igény esetén tanácsot is adunk a dekorációval kapcsolatban, de teljes teremdíszítést is vállalunk!

A héliumos lufik mellett lufihajtogatóink különböző lufifigurákat és szobrokat is elkészítenek! Ezek a hajtogatott figurák bármilyen rendezvény dekorációját feldobják, de az állatfigurák vagy virágformák különösen népszerűek a gyerekzsúrokon a kicsik körében. Lufihajtogatóink szinte bármilyen kérést teljesíteni tudnak, legyen szó akár az ünnepelt kisgyerek kedvenc mesefigurájáról vagy bonyolultabb kompozíciókról; nagyobb, többelemes lufiszobrokról!

A léggömbök egyre népszerűbb dekorációs elemek az esküvőkön is, akár teljes térdekorációként, akár héliumos luficsokor formájában az asztalokon. Az esküvői boldogságkapu díszítését is meg tudjuk oldani lufikkal, de a teremdekoráció is állhat léggömb girlandokból!

A főasztal mögé helyezett lufiból kirakott szívforma is kedvelt díszítőelem.

Különleges, romantikus hangulatot varázsolnak a világító led-es vagy villogó led-es héliumos léggömbök, amelyek sejtelmes fénnyel világítják be éjszaka a táncteret vagy a szabadtéri lagzikat. Ilyenkor, mint a lufipostánál, egy led-izzó kerül a lufi belsejébe, ami a léggömb színében világít vagy villog. Ez az izzó nem melegíti fel a léggömb anyagát, így teljesen biztonságos!

Ha nem tudsz dönteni, hogy melyik típusú lufi vagy léggömbdekoráció illik leginkább a rendezvényedhez, akkor keress minket, mindig vannak egyedi ötleteink és választékunkban, szolgáltatásaink között biztosan megtaláljuk a számodra tökéletes megoldást!


Ajánlatkérés