Az esküvők, ballagások, gyermekrendezvények, születés- és névnapi bulik, házassági évfordulók, céges rendezvények egyik látványos és népszerű eleme a léggömb röptetés. 

Fantasztikus látvány, amikor a sok-sok színes héliumos lufi az ég felé száll, sajátos hangulatot teremtve az odalentről figyelők számára. 

Válaszd környezetbarát, 100%-ban lebomló lufijainkat, amit akár szintén lebomló kenderzsinórral is kérhetsz! 

Ajánlatkérés

Lufi felengedés

A lufi felengedés /léggömb röptetés egy napjainkban mind divatosabb szolgáltatás, amelyet leggyakrabban esküvőkön vesznek igénybe, de egyéb rendezvényeken is egyre népszerűbbé válik.

Nálunk a lufi rendelés gyors és egyszerű, és kínálatunkból nemcsak hagyományos lufi választható különféle színekben és mintákkal, hanem különleges, világító léggömb is szerepel repertoárunkban!  

Világító léggömb – a led izzós csoda

A léggömbök már önmagukban is szép látványt nyújtanak, bár ezt sötétben eddig nem élvezhettük. Most már erre is lehetőség van a világító léggömb révén. Egy apró led izzó és egy gombelem gondoskodik akár több napon keresztül a csodálatos látványról. Az izzó és az elem kicsi mérete és súlya nem befolyásolja a lufikat, hogy tova szálljanak és felejthetetlen emléket nyújtsanak mindenkinek.  

villogó led-es lufik

A világító led-es lufi rendelés mellett immár lehetőség van arra is, hogy villogó led izzóval kérd a léggömböket.  A léggömbök színe, mérete is  kiválasztható. Az izzót a lufik belsejébe helyezzük, de ez nem akkora súlyú, hogy megakadályozza a léggömbök égbe emelkedését. A villogó led felerősíti a lufik színét, a sötétben csak a többféle árnyalatban villogó léggömböket fogjuk látni. 

Feledhetetlen pillanat lesz a látvány, amikor a lufik egyszerre szállnak fel és még sokáig különböző színekben villognak a sötétben.

Mit takar a Lufi Posta szolgáltatás?

A lufi posta a hagyományos héliumos léggömb röptetést egy különleges adalékkal egészíti ki: előre megcímzett és felbélyegzett képeslapokkal. Minden egyes lufi szalagjára egy ilyen, jókívánsággal/felajánlással megírt képeslap kerül, amely ha visszaérkezik az ünnepeltekhez, valóra válik/beváltható a felajánlónál. A színes szalagokra kötött lapokkal a szél szárnyán mesze induló léggömb sereg fantasztikus látvány mind az ünneplőknek, mind az ünnepelteknek.

A Lufi Posta révén Te is részese lehetsz ennek az érdekes és szép eseménynek. 

Lufi dekoráció

Minden ami latex/gumi vagy fólia lufiból megvalósítható. Héliumos és levegővel töltött, mintás, egyszínű, de akár világító ledes lufik. 
Luficsokrok, lufikapu, életnagyságú lufipár, lufiszívek, lufi oszlop, lufi virágok, felhők, gyöngyív, óriás lufik fotózáshoz vagy dekorációnak. Válassz általános ajánltunkból vagy küldj fotót a választott dekorról és mi elkészítjük.

Rólunk

Kik vagyunk, mit érdemes tudni rólunk és a Lufi Postáról? Olvasd el itt:

Pár szó a Lufi Posta csapatáról >

Referenciák

Mit mondanak rólunk, akik már próbálták a Lufi Posta szolgáltatásait?

Válogatás ügyfél referenciáinkból >