Lufijaink nemcsak lufi felengedésre vagy lufi postára alkalmasak, hanem tökéletes megoldások lehetnek, ha egyedi dekorációt szeretnél!

A színes lufidekoráció bármilyen rendezvény hangulatát fel tudja dobni! A lufidekoráció tökéletes választás többek között gyerekrendezvényekre, kerti party-kra, szülinapi zsúrokra, esküvőkre vagy céges rendezvényekre.

Nálunk többféle színből, anyagból és méretből válogathattok, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt és a rendezvény hangulatához illőt. Nagy választékunknak köszönhetően, biztosan megtaláljuk nektek azokat a lufikat, amelyek leginkább illenek majd a rendezvény hangulatához és színvilágához. Igény esetén tanácsot is adunk a dekorációval kapcsolatban, de teljes teremdíszítést is vállalunk!

A héliumos lufik mellett lufihajtogatóink különböző lufifigurákat és szobrokat is elkészítenek! Ezek a hajtogatott figurák bármilyen rendezvény dekorációját feldobják, de az állatfigurák vagy virágformák különösen népszerűek a gyerekzsúrokon a kicsik körében. Lufihajtogatóink szinte bármilyen kérést teljesíteni tudnak, legyen szó akár az ünnepelt kisgyerek kedvenc mesefigurájáról vagy bonyolultabb kompozíciókról; nagyobb, többelemes lufiszobrokról!

A léggömbök egyre népszerűbb dekorációs elemek az esküvőkön is, akár teljes térdekorációként, akár héliumos luficsokor formájában az asztalokon. Az esküvői boldogságkapu díszítését is meg tudjuk oldani lufikkal, de a teremdekoráció is állhat léggömb girlandokból!

A főasztal mögé helyezett lufiból kirakott szívforma is kedvelt díszítőelem.

Különleges, romantikus hangulatot varázsolnak a világító led-es vagy villogó led-es héliumos léggömbök, amelyek sejtelmes fénnyel világítják be éjszaka a táncteret vagy a szabadtéri lagzikat. Ilyenkor, mint a lufipostánál, egy led-izzó kerül a lufi belsejébe, ami a léggömb színében világít vagy villog. Ez az izzó nem melegíti fel a léggömb anyagát, így teljesen biztonságos!

Ha nem tudsz dönteni, hogy melyik típusú lufi vagy léggömbdekoráció illik leginkább a rendezvényedhez, akkor keress minket, mindig vannak egyedi ötleteink és választékunkban, szolgáltatásaink között biztosan megtaláljuk a számodra tökéletes megoldást!